Projektstöd

NEKAB

NEKAB

Vill du vara delaktig i att anlägga en del av norra Sverige tillsammans med ett sammansvetsat kul gäng, där skratt och effektivitet är en del av vardagen?

Din roll som projektstöd
Som projektstöd har du ett viktigt ansvar i att stödja och avlasta projektledarna med framförallt administrativa arbetsuppgifter. Du kommer att arbeta nära projektledare för att hålla ordning och reda genom hela projektet från uppstart fram till avslut.

I ansvaret ingår bland annat:

  • Skapa och upprätthålla rutiner och struktur
  • Dokumenthantering
  • Avtalstolkning
  • Fakturahantering
  • Löpande ekonomisk hantering i projekten
  • Delta på uppföljningsmöten tillsammans med våra projektledare för att följa och analysera projekten.

Dina kvalifikationer som projektstöd:

I grunden har du en gymnasial ekonomiutbildning och har tidigare arbetat med ekonomiskt och/eller administrativt arbete där du självständigt har hanterat rapportering, uppföljning, fakturering, avtal och allmän projektadministration. Du är en van datoranvändare och skicklig på att söka och värdera information. Vidare har du erfarenhet av att arbeta i ekonomisystem. Erfarenhet av ärendehanteringssystem är meriterande. Vi ser även gärna att du har B-körkort.
 
Vi söker dig som är ordningsam och som trivs med att arbeta självständigt i en ansvarstagande roll. Du är tydlig i din kommunikation, behärskar flytande svenska och engelska i tal och skrift. Du visar en god social förmåga i dina kontakter och i ditt samarbete med kollegor och kunder.

Eftersom vi arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten

Välkommen att kontakta oss!

Kontaktperson Oskar Ekström
Telefon 070-662 48 81
Email  oskar.ekstrom@nekab.se
Område Luleå, Skellefteå, Gällivare
Yrkesroll Bygg & AnläggningAnläggningsarbete
Typ av anställning HeltidTillsvidareanställd
Hemsida https://nekab.se

Dela:

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på pinterest
Pinterest
Dela på linkedin
LinkedIn

Liknande tjänster

Modern building constraction

Projektstöd

Vill du vara delaktig i att anlägga en del av norra Sverige tillsammans med ett sammansvetsat kul gäng, där skratt och effektivitet är en del av vardagen?

Arbetsledare

I rollen som arbetsledare hos oss ansvarar du för att driva och leda projekten framåt tillsammans med våra medarbetare och underentreprenörer.

Construction team working on a blueprint

Anläggningsarbetare

Vi söker dig som har kompetens inom anläggning eller utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du gillar utmaningar och trivs ute på fältet bland våra kunder och medarbetare.